Så då var premiären avklarad men hujedamej hur tänker flugfiskare nu för tiden. Det här med AVSTÅND och att inte inkräkta på annans fiskevatten? Jag vet inte hur ni funkar men jag har iallafall lite respekt och sunt förnuft. Jag anser att om jag kliver ut i älven för att fiska så vill iallafall jag ha 40-50 meter upp/nedströms. Vill känna att jag har valmöjligheter att ta 10 steg antingen uppåt eller neråt utan att vara rädd att knuffa omkull någon!

 

Bra med utrymme!


Jag själv skulle tycka det är pinsamt att stå och kasta typ på samma fisk. Premiären i Österdalälven i Älvdalen var ju kanske väntat att det skulle bli en del så kallade flugfiskare och absolut kan jag förstå att suget är enormt efter en.lång, kall och tråkig vinter men respekt och att hålla avstånd var nått som fortfarande låg i ide.

Vill man ha en bra plats att fiska på så var uppe i tid, och det var vi 04:40 var vi först på plats i hela jävla Österdalälven, kl 10 hade vi på en sträcka på ca 5-600m inte mindre än 11 fiskare till utöver oss tre! Man måste ju se att det inte finns plats och vatten att fiska på när man parkerar bilen!

Måste fråga vad tycker ni själva är ett rimligt avstånd när man fiskar, en sak om det är bästa fiskekompisen som står en kastlängd ifrån som man kan snacka lite med, men en vilt främmande snubbe, INTE OK!!!!

 


Men i övrigt smaka ölen bra och några harrar blev det, men dom sagt inga fler premiärer i Österdalälven. 

 

 


 

Skitfiske på er!!

@fiskarfrazze