Äntligen kom solen och den värmde, hujedamej kroppen fick en chock. Jag och min nio åriga dotter Ronja bestämde oss för att bomba lite gös.

Sagt och gjort så vips satt vi på sjön och blötte våra beten. Det var ganska trögt, en kontakt på de första två timmarna men vilken kontakt.

Pang sa det och jag höll på att tappa spöt, fan tänkte jag och kände att fiskefrossan var nära, kunde nästan se att lillfingret skaka lite, så förhoppningen fanns där om att få kroka nått stort. Första fisken som landas är knappt 35cm. Två bom senare så kommer nästa upp en på 50cm som även den får gå tillbaka. 

 

Även en lite mindre får se solen, efter det så begav vi oss hemmet, grubblar fortfarande över första kontakten... PANG den var STOR, 

Nått att jaga nästa gång jag intar sjön!


Följ mig gärna på Facebook "fiskarfrazze"


Skit fiske på er!!

Instagram @fiskatfrazze